rawganic

RAWGANIC

Det startede med den simple tanke: “Sundt skal smage godt!” Vi ville skabe et produkt, der er sundt og nærende, men smager af det modsatte.

Vi er stolte af at kunne præsentere resultatet: Vores bløde, lækre Rawganics med en fantastisk konsistens og en smag, der føles mere syndig end sund. Et rigtigt godt alternativ til mindre sunde fristelser. Rawganics er altid UDEN tilsat sukker og UDEN mælk, gluten, farve og tilsætningsstoffer. Og så er det ALTID økologisk.

Kvaliteten sikres ved at benytte nøje udvalgte råvarer og håndarbejde; fra udstening af dadler til rulning af rawganics og pakning.

Læs mere om RAWGANIC  her

 

Rawganics nye varianeter

Nye Rawganic varianter

Nu kan i finde alle vores nyeste Rawganic varianter i butikkerne.

Selvfølgelig stadig den bløde Pure Cocoa, lavet på mandler, cashew nødder, AMMA kakao, Bourbon vanilje og saftige Medjool dadler.

De nye varianter er:

- Rawganic Kakaonibs og Mint

- Rawganic Hasselnød og Choko

- Rawganic Citron og Vanilje

De er selvfølgelig alle af de bedste råvarer, som du kan læse om her – både 100% økologisk og uden tilsat sukker, laktose, gluten og tilsætningstoffer.

Vi laver alle varianter i både 5 stks pakke med store saftige kugler og i en minde “to-go” version med hurtige 4 stks “cuts” – perfekt i følgeskab med to-go kaffen.

peanutbar

Fås på Baresso

Sød, blød, sprød og….sund. Rawganics peanut bar er populær og nu er den i alle Baresso’s kaffebarer i hele landet.

Lavet med økologiske dadler, raw lucuma, peanuts, jordnøddesmør, vanilie, mørk agavesirup, øko cacao og 100% råchokolade – en lucuma Peanutbar til latten er et perfekt ægteskab – ren kærlighed for ganen og uden dårlig samvittighed.