Private dining

Private dining er et koncept, der tilbydes alle steder. Vi råder over nogle unikke locations rundt omkring i byen, men har du det helt rigtige sted, du gerne vil gøre brug af, så kommer jeg med mad og udstyr. Vi laver private dining for ca. 12 personer og opefter, men det vil altid være muligt at skræddersy et arrangement lige efter dine ønsker.

Konceptet er taget med fra restaurant MITT, hvor den unikke oplevelse og den private stemning er i højsædet. Gourmetrestauranten rykker ud af sine vante omgivelser og kok og tjener rykker ind i dit køkken.

Menuen sammensættes efter aftale med dig, hvorefter vi giver et samlet tilbud på mad og vin. Du er også velkommen til selv at stå for drikkevarer.

location-apart

ApArt

I hjertet af København med udsigt over byens tage råder vi over en stor penthouse lejlighed, der kan huse 16-20 gæster. På 6. sal i Hotel Kong Arthur ligger denne specielle lejlighed, der fungerer som galleri for nogle af Danmarks bedste kunstnere. Den er indrettet med dansk møbeldesign og er specielt velegnet til private dining og kreative møder, hvor man gerne vil have helt ro fra omverdenen.

http://dansk-luft.dk/apartgallery/about-apart

location-kokkeakademiet

Kokkeakademiet

Med Kokkeakademiet råder vi over et helt unikt undervisningskøkken med alt i udstyr. Der er lagt stor fokus på at skabe hyggelige rammer, der samtidig giver mulighed for at arbejde professionelt med alle aspekter af madlavningen. Til køkkenet hører et skønt lokale som benyttes i forbindelse med kokkekurser. Lokalet har plads til 45 spisende gæster. Er man flere gæster, råder vi også over Strandlokalet med plads til 60 spisende gæster, som ligger med udsigt ud over stranden.

Kokkeakademiet ligger på Amager Strandvej 112. 2 min. til metro, 1 min. til stranden, 5 min. til motorvej og lufthavn samt 10 min. til København K.

www.kokkeakademiet.dk

Sonnes Køkken

Denne location er et råt ’loft’, der emmer af new-yorker-stemning. ’Sonnes Køkken’ er holdt i en flot sort stil med loft til kip. Stedet er beliggende i Den Gamle Kødby, hvor fødevarevirksomheder og kødgrossister ligger side om side med restauranter og gallerier. Denne location kan huse ca. 50 personer.

location-hoeker

Høker

Høker er dit ”brune værtshus” til private arrangementer. Stedet emmer af charme og har sin helt egen stil. Baren i Høker er en simpel bar med gode øl og små skarpe, fantastiske vine samt klassiske long drinks. Der kan hænges i ’læderbaren’, rafles ved bordene, spilles bordfodbold og meget mere af hvad hjertet kan begære. Høker er også kendt som stamværtshus for kokkeelever. Høker egner sig perfekt til afslappede firmaarrangementer, polterabend mv. Høker kan huse 40 personer.

www.høkeren.dk