Foodlab

Foodlab-konceptet kan eksempelvis bruges til kollegial hygge, team-building, fødselsdage eller polterabend. Vi skræddersyer det efter antal personer og jeres ønsker til dagen/aftenen.

For management konsulentvirksomheden QUARTZ+CO har jeg skræddersyet et foodlab-koncept med titlen ’Cooking Challenge’. Konceptet bruger de til at screene kommende konsulenter og give dem en anderledes oplevelse og et indblik i virksomheden og medarbejderne.

Har du eller din virksomhed mod på et koncept hvor god mad, samvær og teamsamarbejde i køkkenet er omdrejningspunktet, så hører jeg gerne fra jer.

Afhængig af hvor mange I er, inddeles I i fire hold, som man skifter mellem, så man prøver alle fire ’stationer’ og dermed er med til at lave alle retter.

Vi råder over forskellige køkkener rundt omkring i byen, men har I køkkenfaciliteterne, kommer vi også gerne ud til jer.

Foodlab kræver en minimumstilmelding på 10 personer.

foodlab-1

Foodlab 1

Holdene kan få forskellige udfordringer; begrænset tid til at lave menu’en, teknisk svære retter eller bare det at medarbejdere skal arbejde sammen på en helt ny måde og i helt anderledes rammer end de er vant til.