Jesper Paustian

Jeg er uddannet kok fra Krogs Fiskerestaurant i 1996. Inden jeg startede Danmarks første private dining restaurant i 2003, arbejdede jeg blandt andet på en tre-stjernet Michelin-restaurant i Firenze, var en tur over Atlanten i New York, hvor jeg startede kendis restaurant/natklub med Henrik Boserup. Derudover har jeg som konsulent for blandt andre Landbrug & Fødevarer været i Kina, Vietnam og Tyskland, ligesom jeg i forbindelse med Verdensudstillingen, EXPO 2010 i Shanghai, præsenterede moderne dansk mad under ‘Danish Gourmet Food Week’.

I 2001 stiftede jeg MyFieldKitchen. Her startede eventyret som små mobile madoplevelser fra en flødefarvet campingvogn. Det er gået stærkt siden, men udgangspunktet er stadig det samme. At skabe ultimative madoplevelser for både små og store selskaber. Læs mere om MyFieldKitchen

Med åbningen af gourmetrestauranten, MITT  i 2003 slog jeg dørene op til Københavns første private dining restaurant med plads til 15 personer. I 2012 valgte jeg at sælge forretningen for at få mere tid til familien. Sideløbende har jeg drevet MyFieldKitchen, hvor jeg stadig laver private dinings på forskellige locations, tilbyder kokkeskoler, foodlab events, konferencer og arbejder som gastronomisk konsulent for Finanstilsynet.

Som noget helt nyt, har jeg i 2015 stiftet Rawganic i 2015 – i partnerskab med Asbjørn Diemer. Her er fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet og udvikling af raw “treats” med smag og konsistens, der ikke fåes bedre. Læs mere her

 

Rawganics nye varianeter

Nye Rawganic varianter

Nu kan i finde alle vores nyeste Rawganic varianter i butikkerne.

Selvfølgelig stadig den bløde Pure Cocoa, lavet på mandler, cashew nødder, AMMA kakao, Bourbon vanilje og saftige Medjool dadler.

De nye varianter er:

- Rawganic Kakaonibs og Mint

- Rawganic Hasselnød og Choko

- Rawganic Citron og Vanilje

De er selvfølgelig alle af de bedste råvarer, som du kan læse om her – både 100% økologisk og uden tilsat sukker, laktose, gluten og tilsætningstoffer.

Vi laver alle varianter i både 5 stks pakke med store saftige kugler og i en minde “to-go” version med hurtige 4 stks “cuts” – perfekt i følgeskab med to-go kaffen.

Den Magiske Gris

Opskrifter til Landbrug & Fødevare

I oktober har jeg udviklet 15 nye opskrifter til Fødevare & Landbrugs app og online kogebog; Den Magiske Gris.

Opskrifterne var selvsagt alle med gris, som hovedingrediens, men derudover var de alle meget forskellige og inddelt i 3 sværhedsgrader.

Du kan finde mine opskrifter i løbet af november online – men du kan allerede nu blive inspireret af retter fra Den Magiske Gris “lille hjælper” her…

peanutbar

Fås på Baresso

Sød, blød, sprød og….sund. Rawganics peanut bar er populær og nu er den i alle Baresso’s kaffebarer i hele landet.

Lavet med økologiske dadler, raw lucuma, peanuts, jordnøddesmør, vanilie, mørk agavesirup, øko cacao og 100% råchokolade – en lucuma Peanutbar til latten er et perfekt ægteskab – ren kærlighed for ganen og uden dårlig samvittighed.

jesper-og-magnus

Jesper og branchen

Jeg har arbejdet i restaurationsbranchen og lavet mad siden jeg var 13 år. Mit store forbillede da jeg voksede op på Christiania, var køkkenchefen Otto Nielsson (søn af stor dansk Chef på  Corte D’Or i 50’erne) på Spiseloppen. For mig var det fantastisk at knokle med drengene i køkkenet; lave Beuf Bearnaise, bagekartoffel med skinkefyld og arbejde 12 – 16 timer i træk! Når man er teenager, eventyrlysten, handlingsorienteret og hader alt bogligt – så blev det bare ik bedre, når jeg på Spiseloppen fik lov til at lave mad og rent faktisk skabe noget på en tallerken, som allerede dengang fungerede rigtig godt for mig.

Read More